Annuleren en voorwaarden

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je de geboekte clinic of les wil annuleren. Omdat wij met met kleine groepjes werken en onze instructeurs vooraf boeken, zijn er voorwaarden verbonden aan het annuleren en omboeken. Lees dit goed door mocht het aan de orde zijn en stuur een mail.

Overleg bij overmacht is altijd mogelijk!

Strenge regels?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je onze regels streng vindt! Dat zijn ze ook best. Echter, wij huren de beste instructeurs voor je in en maken daarmee veel kosten voorafgaand aan de clinics. Weet dat jouw reservering niet perse persoonsgebonden is. Misschien kan je je plekje overdragen aan een stalgenoot? Voor ons geen probleem en het scheelt je een hoop narigheid. Ook hierin willen we wel ondersteunen bijvoorbeeld door je gemaakte oproep op onze Facebook pagina te delen.

Voorwaarden, annuleren en omboeken

Goed om rekening mee te houden:

a. bij annulering tot 2 maanden voor aanvang: 15% van de prijs;
b. bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor aanvang: 35% van de prijs;
c. bij annulering vanaf 1 maand tot 14 dagen voor aanvang: 60% van de prijs;
d. bij annulering vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang: 85% van de prijs;
e. bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang of later: 100% van de prijs

De kosten voor omboeken vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang: 25,00 euro per boeking
De kosten voor omboeken vanaf 7 dagen tot 3 dagen voor aanvang: 45,00 euro per boeking
Omboeken 3 dagen tot 0 dagen voor aanvang is niet mogelijk

Het weer is slecht wat nu?
Bij Xtreme Trail omarmen we de elementen en gebruiken de verschillende weersomstandigheden tijdens de clinics. Regen is voor ons geen reden om te annuleren. Bij extreem nat weer kan het zo zijn dat we sommige obstakels vermijden. We kiezen dan altijd voor de veiligste route.

Harde wind ( boven windkracht 6) op het park evenals gevaarlijke situaties op de weg ( code rood of oranje) vallen onder overmacht. Het kan dan zijn dat wij de clinic annuleren. Dit melden we natuurlijk zodra we dit duidelijk hebben. We willen graag dat iedereen ook veilig naar ons park en weer thuis kan komen. In overleg zullen we dan de clinic verplaatsen of je reservering omzetten in een voucher tegoed.