Duo-les 2 personen

Duur: 1 uur
Voor wie: Voor ruiters die graag samen en exclusief les willen.
Kosten: 129,00 voor 2 personen

Doel van deze clinic
Dit is een clinic helemaal op maat voor jou! We gaan vooral aan de slag met jullie eigen doelen. Natuurlijk is het maken van plezier met je paard het allerbelangrijkst! Daarnaast hebben wij als doel om onze bezoekers te leren hoe krachtig het samenspel, paardentaal, vertrouwen en wederzijds begrip is. Door op elkaar te leren vertrouwen zonder dwang en druk, zorg je er voor dat jullie een beter team worden. De tijd nemen om je paard te ervaren en te lezen maakt dat jullie obstakels kunnen berijden en grenzen te verleggen.

Wat gaan we doen:
Samen met een vriend, vriendin, stalgenoot of ouder gaan we in op jullie Individuele vraag. Deze afgestemde duo-les is dus voor twee personen met eigen paard.
Samen gaan we een heel uur aan de slag met jullie leerdoelen en bekijken we samen wat voor jou en je paard haalbaar is. Natuurlijk gaan we de mooiste obstakels berijden en het park leren kennen. Dit alles vanuit rust en zonder druk voor paard en ruiter. Omdat de trail helemaal prive voor jullie is, hoef je je tijdens de les geen zorgen te maken om andere paarden en ruiters of pottekijkers. In een uur kunnen we veel doen, we zullen wel samen een keus maken welke obstakels we gaan berijden en welke we laten liggen voor een volgende keer.

Geef bij je boeking vast aan wat voor jou belangrijk is zodat we de les goed kunnen voorbereiden.

Ben je jonger dan 18 jaar: Stuur dan eerst een mail. Toegang onder de 12 jaar is helaas niet mogelijk.