Monique Pomp

Monique woont met haar zoon , 4 paarden, 2 honden en vele andere dieren op het landgoed waar het Xtreme Trailpark is gevestigd. Partner Jeroen en zijn zoon zijn regelmatig op het park en iedereen werkt graag een handje mee.

Haar functie bij Xtreme Trail is veelomvattend. Ze zorgt voor het park in de breedste zin van het woord. Denk aan veiligheid, het ontwerpen van obstakels, het organiseren van leuke events, verbinder met de buitenwereld, gastvrouw, eindbaas en natuurbeheerder.

Plezier, veiligheid en een analoge ervaring geven aan paard en mens is wat haar drijft. Ze wil een leerzame speelplaats bieden voor mens en paard in een natuurlijke omgeving waar je lekker kunt ontspannen.

‘Ons Xtreme Trail Park brengt paard en mens dichter bij elkaar, maar ook de mens dichter bij zichzelf. De trail is uitdagend, vraagt concentratie en volledige aanwezigheid in het hier en nu. Een soort mindfulness met je paard dus ook. Als een soort neveneffect’- aldus Monique.

Monique is ook paard geassisteerd coach met haar eigen praktijk Coherent Coaching. Misschien is ze daarom zo gedreven iedereen zijn of haar eigen natuur te laten ontdekken? Dit geldt zowel voor de Mens als het Paard. In elk geval is het kenmerkend voor haar als mens.

Heb je vragen of wil je overleggen over een mogelijk gebruik van het Trailpark? Neem dan contact op met Monique.